Welkom
Welkom op de website van Softex. Softex is specialist op het gebied van informatiesystemen en bouwt maatwerk software voor het internet en voor Windows. Maatwerk software biedt u ondermeer gemak en besparingen in termen van tijd en geld. Met onze jarenlange ervaring helpen we uw prille idee te vertalen naar het uiteindelijke product en ondersteunen we u bij het gebruik.
Onze methode is dat wij ondermeer de automatisering zelf automatiseren. Softex maakt gebruik van geautomatiseerde productielijnen die de software sneller en goedkoper en in verschillende modellen en uitvoeringen produceren. Deze productielijnen zijn ontworpen om snel informatiesystemen te bouwen daar waar innovatie of time-to-market een voorname rol spelen. Het snel en veelvuldig inzetten van levensechte prototypes maakt de werking van de software bovendien al in een vroeg stadium voor u zichtbaar.
De software afkomstig van onze productielijnen kan uiteindelijk worden ingeruild door software van andere of latere lijnen. Softex houdt daarbij rekening met de gebruiksduur van de software.
Bent u geïnteresseerd in Softex en een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.
Vraag een presentatie of demonstratie aan om zelf de vele mogelijkheden te ontdekken.
U kunt ook onze folder downloaden.