Visie
Een uitstekende en gedegen automatisering is essentieel voor de doelmatigheid van uw bedrijf of organisatie. Wellicht maakt u om die reden gebruik van standaard software, bv. Office, HRM, CRM en ERP, dat reeds een breed spectrum van uw bedrijfsvoering afdekt. Voor het unieke en innoverende karakter van uw bedrijf heeft u aan standaard software als deze natuurlijk onvoldoende, daarom zoekt u voor specifieke processen de oplossing in maatwerksoftware.
Softwareontwikkeling is mensenwerk. Het kan zijn dat de functionaliteit van uw software niet (meer) goed aansluit. Het komt voor dat u de specificaties nog tijdens dit proces wilt wijzigen. Het op tijd en binnen budget in gebruik nemen van de software of de kwaliteit ervan kan daarmee in gevaar komen. Kleinere functionele wijzigingen kunnen grotere, technische en financiƫle gevolgen hebben. Als u met innovatie bezig bent, de concurrentie een stap voor wilt zijn, staat er nog meer op het spel.
Door het huidige economische klimaat neemt ook bij u de ruimte voor zulke investeringen af. Het is echter niet zo dat de behoefte aan deze investeringen afnemen. Integendeel zelfs, u wilt of wellicht moet u zich nu nog meer profileren of nog competetiever worden. U past u aan, uw bedrijfsvoering is aan het veranderen. Uw informatiebehoefte is eveneens aan het veranderen.
De tijd is kortom rijp om ons motto Wij automatiseren de automatisering toe te gaan passen. Onze oplossing is een goedkopere, efficiƫntere en flexibelere softwareproductie door de inzet van onze geautomatiseerde productielijnen. Onze werkwijze is onafhankelijk van een productieomgeving of platform.